κολλάζ
Photo by: E79 Photography

Κάνε εγγραφή στο newsletter του πολυχώρου WE!

Ski & Snowboard

Ο πολυχώρος WE διαθέτει προσομοιωτή χιονοδρομίας Maxxtracks ISB2000. Ο εξελιγμένος τάπητας, ο καθρέπτης μπροστά από τον αναβάτη και η ευκολία επικοινωνίας με τον χειριστή/εκπαιδευτή είναι μερικά από τα μέσα τα οποία εξασφαλίζουν μεγάλη αποτελεσματικότητα στην εκμάθηση και βελτίωση της τεχνικής. Η δυνατότητα χρήσης του προσομοιωτή όλο το χρόνο τα πολλαπλασιάζει. Οι εξορμήσεις, πλέον, στο βουνό θα είναι ακόμα πιο απολαυστικές, αλλά και αποδοτικές!

Σε χώρες όπως η Ολλανδία (όπου και κατασκευάζεται το συγκεκριμένο μηχάνημα), η προσομοίωση στη χιονοδρομία έχει μια συνεχή παρουσία τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, αποδεικνύοντας την αξία της και στην εκμάθηση «από το μηδέν» αλλά και στην προπόνηση και εξέλιξη αθλητών των συγκεκριμένων σπορ. Πλέον, σε πολλές άλλες περιοχές του πλανήτη (από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά), κέντρα προσομοίωσης χιονοδρομίας «ξεφυτρώνουν» συνεχώς, προσφέροντας σε έναν ευρύ φάσμα πληθυσμού την ευκαιρία γνωριμίας αλλά και εξέλιξης στην εξαιρετική αυτή ενασχόληση για την υγεία και την βελτίωση του τρόπου ζωής.

Ειδικά πακέτα έχουν διαμορφωθεί για συγκεκριμένες κατηγορίες πληθυσμού ενώ προσφορές θα ανακοινώνονται τακτικά.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 

Αναρρίχηση

To WE διαθέτει τοίχο αναρρίχησης τύπου boulder, που μπορεί να εξυπηρετεί διαφορετικά επίπεδα ικανοτήτων αναρριχητών, από αρχάριους μέχρι και προχωρημένους. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της αναρρίχησης στο ευρύ κοινό και κυρίως στα μικρά παιδιά με εύκολες διαδρομές και στοχευμένα τμήματα γνωριμίας με αυτήν.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δικά τους αναρριχητικά υποδήματα ενώ διατίθενται και στο χώρο προς ενοικίαση.

Ειδικά πακέτα μπορούν να διαμορφωθούν για ακαδημίες, σχολεία, συλλόγους κα.

Η χρήση της αναρριχητικής πίστας τύπου boulder γίνεται σε ωριαία βάση, και το κόστος είναι 4€.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 

Τοξοβολία

Στον εξωτερικό του χώρο το WE διαθέτει τερέν τοξοβολίας. Στόχοι, βέλη και τόξα με σκοπό τη γνωριμία του κοινού με το άθλημα. Η δραστηριότητα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ο χώρος μπορεί να εξυπηρετήσει διαφορετικά επίπεδα ικανοτήτων.  Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προώθηση του αθλήματος στα μικρά παιδιά με πλήρη ασφάλεια και τις απαραίτητες οδηγίες από έμπειρο προσωπικό.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 

Κατάστημα Retail – Rent – Repair, “WE snow how”

Ένα κατάστημα και εργαστήριο αφιερωμένο στα προϊόντα και στον εξοπλισμό χειμερινών αθλημάτων. Διατίθενται προς αγορά προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα ενώ υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού ski & snowboard για τη σεζόν.

Παράλληλα, οι ειδικοί συντήρησης θα εξασφαλίσουν κορυφαία απόδοση του εξοπλισμού, σε minimum χρόνο.

Πουθενά αλλού στην Ελλάδα δεν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τις μπότες του σε πέδιλα πριν τις αγοράσει (ο προσομοιωτής βρίσκεται ακριβώς δίπλα!).

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα one-stop-shop σημείο για οτιδήποτε σχετικό με τα χειμερινά αθλήματα.

Ο χώρος φιλοξενεί και άλλα προϊόντα προς αγορά όπως εξοπλισμό τσίρκο και αναρρίχησης.

Aerials Arts

H τέχνη της εναέριας έκφρασης (aerial arts) είναι μια από τις πιο διαδεδομένες, εντυπωσιακές αλλά και θεμελιώδεις τέχνες του τσίρκο. Το Trapeze (εναέρια ακροβατική κούνια), το Aerial Hoop (εναέριο ακροβατικό στεφάνι), τα Αerial silks (εναέρια πανιά) αλλά και το Aerial rope (εναέριο σκοινί) είναι μερικές από τις τέχνες που παρουσιάζονται από έμπειρους καλλιτέχνες της ομάδας KIRKO με σπουδές στο εξωτερικό. Η εναέρια έκφραση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ενώ έχουν δημιουργηθεί τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων ανάλογα με το επίπεδο του ενδιαφερόμενου. Παράλληλα θα λειτουργήσουν παιδικά τμήματα (από 6 ετών και πάνω) με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν αυτή την σπάνια -για τα ελληνικά δεδομένα- τέχνη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
KIRKO Facebook Page | Τ: 6970018228 & 2310 284784 | E: info@kirko.gr

Τσίρκο

Η ΚIRKO συντονίζει και οργανώνει δραστηριότητες, με σκοπό παιδιά και ενήλικες να γνωρίσουν τον κόσμο και τα μυστικά του καλλιτεχνικού τσίρκου. Έμπειροι καλλιτέχνες τσίρκου και του θεάτρου δρόμου βοηθούν μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν την μαγεία του τσίρκου, την τέχνη των ζογκλέρ και να εξασκήσουν τις δεξιότητες.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων παιδιά και ενήλικες θα πειραματιστούν σε μικτές τεχνικές τσίρκου όπως το Hula Hoop, Juggling (κορύνες, κορδέλες, κρίκους και  μπαλάκια, hat manipulation), αλλά και σε ισορροπιστικές τεχνικές όπως ξυλοπόδαρα (stilt walking), μονόκυκλο(unicycle), Rolla Bolla κ.α. Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ή δεξιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
KIRKO Facebook Page | Τ: 6970018228 & 2310 284784 | E: info@kirko.gr

Inline Skating

Η νέα πίστα πατινιών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης είναι εδώ! Στο WE μπορείτε να νοιώσετε το ρυθμό, την κίνηση και την ελευθερία του inline skating.

Ο χώρος παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης σε όσους διαθέτουν τον δικό τους εξοπλισμό, καθώς και της ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού σε όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Παράλληλα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:00, διεξάγονται οργανωμένα μαθήματα για παιδιά, αρχάριους και προχωρημένους με απόλυτη ασφάλεια.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 

Bmx & Skate & Longboard

To WE διαθέτει εγκαταστάσεις όπου με πλήρη ασφάλεια και λειτουργικότητα μπορούν να αναπτυχθούν δραστηριότητες εκμάθησης skate, longboard & bmx αλλά να φιλοξενηθούν αντίστοιχες διοργανώσεις, επιδείξεις και διαγωνισμοί. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εκμάθησης των παραπάνω αθλημάτων για τους μικρούς μας φίλους.

Παιδικά Πάρτι

Ο πολυχώρος WE προσφέρει τη δυνατότητα να διοργανώσετε ένα ξεχωριστό πάρτι για τα παιδιά και τους φίλους τους. Προσφέροντας μια σειρά δραστηριοτήτων 3ωρης διάρκειας που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τις τέχνες και την ψυχαγωγία, και με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και την ποιοτική ψυχαγωγία των παιδιών, σας παρουσιάζουμε ένα ενδεικτικό πρόγραμμα παιδικού πάρτι.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗ  

Σαββατοκύριακα στο WE

Ανακαλύψτε τις δραστηριότητες που προσφέρει ο πολυχώρος WE για παιδιά και εφήβους κάθε Σαββατοκύριακο. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ