Ο πολυχώρος πολιτισμού & αθλητισμού WE προσφέρει δωρεάν ροφήματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέχρι να μπει η άνοιξη. Προμηθευτείτε τα κουπόνια των δωρεάν ροφημάτων από το κεντρικό μπαρ του WE και χαρίστε τα σε ανθρώπους που δυσκολεύονται για αυτό το καθημερινό μικρό έξοδο (φοιτητές/τριες, ανέργους, άπορους, μετανάστες/τριες, πρόσφυγες, άστεγους, ανασφάλιστους).

Τα κουπόνια με τα δωρέαν ροφήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες τις ημέρες και ώρες που λειτουργεί ο πολυχώρος μέχρι την Πέμπτη 1 Μαρτίου (που μπαίνει η άνοιξη). Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός κουπονιών, όσο μεγάλη και να είναι η ζήτηση, ο πολυχώρος WE έχει αποφασίσει να τα προσφέρει χωρίς περιορισμό. Οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν το ρόφημα τους είτε στο χώρο του WE ή take away. Μπορεί να φαίνεται μικρό σαν κίνηση αλλά ελπίζουμε πραγματικά ένας καφές να φέρει την άνοιξη…

** Η παραπάνω ενέργεια αφορά όλα τα προϊόντα του καφέ που παράγει ο πολυχώρος WE, ζεστό τσάι και σοκολάτα.
** H ενέργεια ολοκληρώνεται την Πέμπτη 1 Μαρτίου.
** Δεν υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση των δωρεάν ροφημάτων. H ενέργεια βασίζεαι αποκλειστικά στην ηθική της καλής χρήσης από τους φίλους και επισκέπτες του πολυχώρου.

Το κουπόνι με το οποίο δίνουμε δωρεάν καφέ

Κάνε εγγραφή στο newsletter του πολυχώρου WE!